مد روز | زن روز | بزرگترین سایت مد ایران با لاکچری ترین تصاویر مدل های لباس مجلسی ، پارتی ، کت دامن مناسب برای خانم های اندامی ، تپل و چاق

اموزش تهیه جوجه کباب بی استخوان

a0544453525102a
دختر الماس
a0544453525102a

جوجه کباب بی استخوان

 

مدروز تقدیم میکند:در این پست میخوام اموزش تهیه  جوجه کباب بی استخوان رو براتون قرار بدم امیدوارم خوشتون بیاد

موادلازم

گوشت مرغ  :  ۱۲۵۰ گرم
آب لیموترش  :  ۲.۵ فنجان
زعفران  :   قدری
پاپریکا  :   قدری
روغن زیتون  :  ۰.۵ فنجان
جعفری شاخه ای  :   قدری
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری

طرز تهیه :
خیلی‌ها دوست دارند که کباب جوجه با استخوان باشد، ولی خیلی ها هم دوست دارند که بی استخوان باشد تا به‌راحتی با کارد و چنگال خورده شود.
به‌طور کلی برای انواع کباب جوجه باید به خوبی نوع جوجه توجه داشت و بهتر است برای کباب از انواع جوجه خشک پر استفاده کرد و وزن آن بین یک کیلو تا ۱.۲۵۰ کیلو باشد. قطعات سینه را از استخوان جدا می‌نمائیم و پوست آن را می‌گیریم استخوان ران و ماهیچه را نیز جدا می‌کنیم و سسی از روغن زیتون آبلیمو و نمک و فلفل و کمی آب پیاز و زعفران حل شده در آبجوش آماده می‌کنیم و قطعات گوشت را در این سس می‌خوابانیم بهتر است چند ساعت قبل از طبخ جوجه‌ها را آماده نمود و بعد به ترتیب زیر آن را به سیخ می‌کشیم، قطعات سینه را از پهنا لوله می‌کنیم و جدا به سیخ می‌کشیم و قطعات ران و ماهیچه را هم از لوله کرده جدا به سیخ می‌کشیم، آتش یک نواخت ملایمی را آماده می‌کنیم اول قطعات ران و ماهیچه را روی آتش می‌گذاریم و گاهی پشت و رو می‌کنیم کمی که برشته شد‌، قطعات سینه را می‌گذاریم و گاهی با قلمو کره آبکرده به دو طرف سیخ‌ها می‌دهیم و سیخ‌ها را به‌طور منظم به شکلی‌ که قطعات سینه در رو قرار بگیرند در دیس می‌کشیم و اطراف آن را با پیازچه و تربچه که به شکل گل درست کرده‌ایم و خیار شور تزئین می‌کنیم.


نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

[uniplace_links]

خرید گیفت کارت